Bez sensu. Wystarczy na multi kumpla który kupił takiego monstera aby dał nam tego monsterka i już mamy za free D:
Chyba, że zablokowali wsiadanie do niego innym graczom.
Użytkownik Mr.Wollek edytował ten post 12 August 2014 - 19:39
Napisano 12 August 2014 - 19:38
Bez sensu. Wystarczy na multi kumpla który kupił takiego monstera aby dał nam tego monsterka i już mamy za free D:
Chyba, że zablokowali wsiadanie do niego innym graczom.
Użytkownik Mr.Wollek edytował ten post 12 August 2014 - 19:39
Napisano 12 August 2014 - 19:40
Wsiadać można.
Error
Napisano 12 August 2014 - 19:47
Istnieje jakaś Craftsitowa ekipa na Social Club? :I
Napisano 12 August 2014 - 19:50
Istnieje jakaś Craftsitowa ekipa na Social Club? :I
Próbowałem wczoraj zrobić ale błąd wyskakiwał. Dzisiaj jeszcze raz spróbuje
Error
Napisano 12 August 2014 - 19:50
Może jakimś supermegafanem nie jestem, ale możesz mnie dopisać. Aż mnie naszło na zainstalowanie Grand Theft Auto: Episodes from Liberty CIty.
Napisano 12 August 2014 - 19:58
Teraz też nie można, przed chwilą próbowałem ;__;
Napisano 12 August 2014 - 20:18
Zrobiłem ekipę w Social Club. Wyślijcie mi wiadomości to was zaproszę. Mój nick SC to quxxo123
A do tych co jeszcze nie grali w GTA 5: załóżcie sobie tam konto to jak kupicie grę dostaniecie nową broń, auta i fryzury.
Jeszcze jedno. Jak macie 4 ekipy to musicie wyjść z jednej bo nie mogę wysłać zaproszenia.
Modi awansuje do dwóch gwiazdek za stworzenie filmiku.
Użytkownik MrError edytował ten post 13 August 2014 - 15:00
Error
Napisano 13 August 2014 - 19:26
Nieprawdziwość, tylko Jetpack to prawdziwość, jest w kodzie.
Zombie też są w kodzie. Wgl wiadomo coś o tym dlc?
Napisano 13 August 2014 - 20:12
Zombie też są w kodzie. Wgl wiadomo coś o tym dlc?
O zombie? Prawie nic.
A do co do kasyna:
@edit
Użytkownik MrError edytował ten post 13 August 2014 - 23:48
Error
Napisano 14 August 2014 - 08:21
Nie podoba mi się ten GTA Madryt. Te scenki z After Effectsa aż dźgają w oczy brakiem realizmu. No nie wiem jak już chcą robić tak jak to jest w oryginale to niech już wezmą ten prawdziwy helikopter (i tak by im się zwróciło finansowo).
Napisano 14 August 2014 - 19:31
Nie podoba mi się ten GTA Madryt. Te scenki z After Effectsa aż dźgają w oczy brakiem realizmu. No nie wiem jak już chcą robić tak jak to jest w oryginale to niech już wezmą ten prawdziwy helikopter (i tak by im się zwróciło finansowo).
Te scenki z AE na serio, ale wątpie że zwróciłyby się im koszty wypożyczenia z samego partnerstwa na yt. Chociaż, patrząc na wyświetlenia ;3
Napisano 14 August 2014 - 19:47
No dobra ja GTA to GTA xD
Kiedyś robiłem filmiki z 4. Mam nadzieje, że edytor wideo będzie też w 5 w wersji na PC!
A oto jedno z moich starych wypocin:
Napisano 14 August 2014 - 22:07
No dobra ja GTA to GTA xD
Kiedyś robiłem filmiki z 4. Mam nadzieje, że edytor wideo będzie też w 5 w wersji na PC!
A oto jedno z moich starych wypocin:
Będzie edytor. Rockstar potwierdził.
Następne dlc do GTA 5 to na 99% będzie Szkoła latania 19 sierpnia. Tutaj szczegóły:
Error
Napisano 18 August 2014 - 21:59
@Ref
Error
Napisano 18 August 2014 - 22:11
Ostatnio pogrywałem na PS3 w Onlajna, ale obecnie nie mam już do niego dostępu. Całkiem ciekawa idea, ale szczerze mówiąc na dłuższą metę może być nużąca. Gdy piątka wyjdzie na PC, to z pewnością kupie. Mam nadzieję, że Online na blaszaku ukaże się od razu ze wszystkimi DLC.
Najlepsza częśc serii? Jak dla mnie V, na miejscu drugim stawiam IV, trzecie zaś zajuje Vice City.
Napisano 18 August 2014 - 22:12
Ostatnio pogrywałem na PS3 w Onlajna, ale obecnie nie mam już do niego dostępu. Całkiem ciekawa idea, ale szczerze mówiąc na dłuższą metę może być nużąca. Gdy piątka wyjdzie na PC, to z pewnością kupie. Mam nadzieję, że Online na blaszaku ukaże się od razu ze wszystkimi DLC.
Najlepsza częśc serii? Jak dla mnie V, na miejscu drugim stawiam IV, trzecie zaś zajuje Vice City.
A gdzie San Andreas? ;__;
Napisano 19 August 2014 - 08:25
"San Andreas" moim zdaniem jednak miało większy klimat niż "IV"
Ale trzeba się zastanowić dlaczego ludzie do tej pory grają w SAMPA. Moim zdaniem dlatego, że Polska to kraj biedny i wieelu ludzi ma jeszcze komputery z drewna. Czyli nowsza wersja GTA im nie pójdzie i są zmuszeni grać w to straocie (dosyć dobre starocie). Za kilka lat kiedy wyjdzie GTA 9 w Polsce będzie panował tręd na GTA 5 bo wreszcie będą mogli sobie pozwolic aby zagrać w tą część. Może trochę przesadzam ale jednak trochę prawdy w tym jest. Pytając się ludzi dlaczego nie grają w "IV" tylko ciągle w starego "SAMPA" mówią, że mają słaby komputer.
Napisano 19 August 2014 - 19:06
Nowe autko : 3
Error