Witam, nie dawno zauwazylem w necie post z rekrutacja. Była tam ankieta która wypelnilem i chciałem się zapytać jak długo czeka się na odpowiedz i czy w ogóle to jest aktualne z gory dziękuje

Pytanie Dot.rekrutacji
Rozpoczęty przez
TigerKing191
, 31 Aug 2016 07:19
Rekru rekrutacja pytanie pyta Rekru Pytania Pytanie Pomocy Helm Me Help Autokorekta nie polecam
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 August 2016 - 07:19
Napisano 31 August 2016 - 07:39
nie
no matter how hard i try it never stop hurts...
Napisano 31 August 2016 - 07:53
czy w ogóle to jest aktualne
Jeśli zauważyłeś post, to spójrz na datę jego powstania. Możliwe że jest to temat z przed kilku lat
jak długo czeka się na odpowiedz
To zależy od tego gdzie wysłałeś zgłoszenie. Być może odpowiedzi zwrotnej nie dostaniesz.
discord server here: https://discord.gg/exDArtf
Napisano 31 August 2016 - 08:19
No ok dzięki .... Na jednym z serwerów znalazłem Kubel (taki nick)on nalezy do CC. i dowiedziałem się ze mogę dołączyć do CC a wiec gdzie mogę się zgłosić i co musze spełniać?
Przepraszam, pytanie u gory nieaktualne znalazłem artykuł i film na yt z rekrutacja. Temat uważam za zamknięty.
Przepraszam, pytanie u gory nieaktualne znalazłem artykuł i film na yt z rekrutacja. Temat uważam za zamknięty.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Rekru rekrutacja pytanie pyta, Rekru, Pytania, Pytanie, Pomocy, Helm, Me, Help, Autokorekta nie polecam
Minecraft →
Problemy i pytania →
Minecraft server not foundNapisany przez komim , 08 Aug 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Minecraft →
Inne →
Poszukiwany budowniczy na serwer Minecraft 1.12.2Napisany przez Klavdva , 26 Jan 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Minecraft →
Problemy i pytania →
Blaze spawningNapisany przez duper , 17 Jan 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Serwery Minecraft - Kopalnia →
Pluginy →
Problemy z konfiguracją →
Problem z multiverseNapisany przez exizeL , 16 Dec 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Minecraft →
Dyskusja o grze →
Classic →
Co jest lepsze Żelazny set protection 4 czy diaxowy set protection 1?Napisany przez Koziołek , 29 Oct 2021 ![]() |
|
![]()
|