W 2019 roku wyjdzie ciekawa gra: minecraft dungeons.
Czy ja wiem, czy taka ciekawa... Pewnie kolejny szrot pokroju story mode.
@Topic
Żółwie wracają w miejsce w którym się oryginalnie urodziły, aby złożyć jaja, gdy gracz je rozmnoży.
Napisano 07 October 2018 - 09:48
W 2019 roku wyjdzie ciekawa gra: minecraft dungeons.
Czy ja wiem, czy taka ciekawa... Pewnie kolejny szrot pokroju story mode.
@Topic
Żółwie wracają w miejsce w którym się oryginalnie urodziły, aby złożyć jaja, gdy gracz je rozmnoży.
Mapa Adventure mojego autorstwa - "Mroczna klątwa" v2.1 (Na wersję MC 1.13.2)
Questy, NPC, niestandardowe przedmioty, bossy, amulety, modele 3D, mana i wiele więcej! BEZ MODÓW!
Siege Settlements - coś lepszego niż typowy RTS - https://www.reddit.c...egeSettlements/
Napisano 07 October 2018 - 09:57
Ostatnio słyszałem że nie będzie gry, gdyż autorzy nie chcą dzielić społeczności.W 2019 roku wyjdzie ciekawa gra: minecraft dungeons.
Napisano 08 October 2018 - 01:09
Ostatnio słyszałem że nie będzie gry, gdyż autorzy nie chcą dzielić społeczności.
Przejęzyczyłeś opinię TVGRY w temacie "Minecraft 2".
Monolog Kresu jest jedynym tekstem w grze, który jest niemożliwy do tłumaczenia, a jest nagminnie żądany przez tłumaczy.
Napisano 08 October 2018 - 21:45
Monolog Kresu jest jedynym tekstem w grze, który jest niemożliwy do tłumaczenia, a jest nagminnie żądany przez tłumaczy.
Co xD? Da się przetłumaczyć jak wszystko inne.
Napisano 09 October 2018 - 11:48
Co xD? Da się przetłumaczyć jak wszystko inne.
Nieoficjalnie może tak, lecz oficjalnie się nie da. Mojang prowadzi tłumaczenie Minecraft'a poprzez projekt "Minecraft" na Crowdin.com i właśnie tam nie udostępnili Monologu Kresu. Nie wiem, czy kiedykolwiek doczekamy się jego.
Napisano 09 October 2018 - 13:05
Nieoficjalnie może tak, lecz oficjalnie się nie da. Mojang prowadzi tłumaczenie Minecraft'a poprzez projekt "Minecraft" na Crowdin.com i właśnie tam nie udostępnili Monologu Kresu. Nie wiem, czy kiedykolwiek doczekamy się jego.
Więc nie pi****l, że jest niemożliwy do przetłumaczenia.
Napisano 09 October 2018 - 14:07
Napisano 09 October 2018 - 15:40
Moby typu zombie, szkielet itp. nie palą się powyżej h=256.
Pewnie przez to, że nie mają jak pobrać informacji czy znajduje się nad nimi jakiś blok blokujący światło. (bo są w miejscu gdzie jest to niemożliwe, nad światem)
Nie wydaje mi się, żeby musieli to naprawiać.
Mapa Adventure mojego autorstwa - "Mroczna klątwa" v2.1 (Na wersję MC 1.13.2)
Questy, NPC, niestandardowe przedmioty, bossy, amulety, modele 3D, mana i wiele więcej! BEZ MODÓW!
Siege Settlements - coś lepszego niż typowy RTS - https://www.reddit.c...egeSettlements/
Napisano 09 October 2018 - 19:12
Napisano 14 October 2018 - 19:36
Napisano 25 November 2018 - 12:05
Mob Utopiec nawiązuje do innej gry "Wiedźmin".
Napisano 25 November 2018 - 12:27
Napisano 25 November 2018 - 13:59
Mob Utopiec nawiązuje do innej gry "Wiedźmin".
To nie jest nawiązanie do Wiedźmina tylko do wierzeń słowiańskich.
Napisano 12 November 2020 - 12:35
Napisano 04 September 2022 - 04:23