Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem z odpaleniem serwera na modach


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Janek2022

Janek2022

    Nowy

  • Użytkownik
  • 1 postów
  • Janek#7745
  • Maciuswalczacy

Napisano 30 sierpień 2021 - 13:43

Witam po założeniu serwera i wybraniu silnika forge oraz zainstalowaniu modów po włączeniu serwera wyskakuje mi
The state engine was in incorrect state SERVER_STARTING and forced into state SERVER_STOPPED. Errors may have been discarded.
moja lista modów
Mrcrayfish

Device Mod Gun Mod Vehicle Mod
Obfuscate
Just Enough Items (JEI)   Minecraft Comes Alive Mod 1.12.2/1.10.2 (The SIMS in Minecraft) RadixCore 1.12.2/1.10.2 (Standard Mod Framework)
Proszę o szybką odpowiedź

 


Użytkownik Janek2022 edytował ten post 30 sierpień 2021 - 13:44


craftportal

Craftserve to największy i najlepszy polski hosting serwerów Minecraft, jest solidny i tani więc go polecam

#2 Aziz

Aziz

    Legenda

  • Administrator
  • 4179 postów
  • Aziz

Napisano 31 sierpień 2021 - 18:56

Standardowa procedura, wywalić mody, sprawdzić czy działa, dodawać po jednym aż zacznie się sypać, i przyczyna znaleziona.


Dołączona grafika
Ja tu tylko sprzątam
Na co mi pad gdy mam WSAD
"era kucyków na CraftPortal minęła" - Danio, 11 grudnia 2011; 22:52 "David z Getta" ~ Vermello
"Aziz to Aziz" - Mawi "Wielka księga epickich cycatów" ~ Soneillon
"Adikso rano kobiety w dniu ich siekiery." - Ransey




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych