Skocz do zawartości


Zdjęcie

Lagi na modach


Najlepsza odpowiedź Krzysztof101 , 03 listopad 2019 - 18:37

Podaj specyfikację swojego komputera. Ile pamięci RAM dałeś do MC? Ile masz modów w tej paczce, jakie to są mody? Z jakiego launchera korzystasz?

Przejdź do postu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 LegoTech

LegoTech

    Nowy

  • Użytkownik
  • 38 postów
  • legotech15

Napisano 31 październik 2019 - 09:37

Hej , stworzyłem swoją paczkę modów , po stworzeniu świata mam 60-100 FPS , lecz co kilka sekund są lagi i z wielu FPS zmienia się na 0. To dzieje się co kilka sekund. NP. 10 sekund gra działa na 100 FPS a kolejne 10 sekund zmienia się na 0 FPS. Do paczki zainstalowałem BetterFPS więc nie wiem z kąd te lagi :(


Użytkownik LegoTech edytował ten post 31 październik 2019 - 09:38


craftportal

Craftserve to największy i najlepszy polski hosting serwerów Minecraft, jest solidny i tani więc go polecam

#2 Krzysztof101

Krzysztof101

    Nowy

  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 03 listopad 2019 - 18:37   Najlepsza odpowiedź

Podaj specyfikację swojego komputera. Ile pamięci RAM dałeś do MC? Ile masz modów w tej paczce, jakie to są mody? Z jakiego launchera korzystasz?


Użytkownik Krzysztof101 edytował ten post 03 listopad 2019 - 22:21


#3 LegoTech

LegoTech

    Nowy

  • Użytkownik
  • 38 postów
  • legotech15

Napisano 08 listopad 2019 - 15:01

Dzięki zapomniałem zmienić RAMU :)






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych