Witam, mam nowy serwer na craftBukkit 1.12. Ale jest ten problem, że nie moge podłączyć go pod wifi (przez to działa tylko na tm samym internecie). I tu jest pytanie. Czy jest inny sposób, by uczynić go w pełni publicznym?
Pytanie dot. serwera
Napisano 27 July 2017 - 16:29
Hosting, VPS to wszystko. Bez wydatku się nie obejdzie.
discord server here: https://discord.gg/exDArtf
Napisano 27 July 2017 - 16:49
zŁy DzIaŁ
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.net
Ostatnio żebractwo (i zgapianie sygnatur) jest bardzo w modzie, więc jeśli nie macie co zrobić z bezwartościową walutą, możecie mi jej trochę dać. Treść dotacji będzie się pojawiać w sygnaturze razem z jej autorem. Ciekawe czy wymyślicie coś, co będę się bał tam umieścić (ಠ ͜つಠ).[/url]
zeber: 50 ,,Bo ty chyba wpis na główną napisałeś"
josziPL: 11 ,,nie dostaniesz bana na czatowisku"
Murshtin: 10 ,,https://i.imgur.com/x87PgEg.png"
pasiasta_zebra: 8 ,,wpisz mnie do sygnatury :3"
Grepolis: 8 ,,Daj mnie do sygnatury"
defu:5 ,,Synatura plz"
NightFireDragon: 1 ,,Mam horom curke daj pan 2 diaxy" (użytkownik nie otrzymał dwóch diaxów)
Grzesiek11: 1 ,, Cel: być w każdej sygnaturce"
CichyCreeper: 1 ,,Русский текст"
Napisano 27 July 2017 - 17:58
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat przeniesiony z forum
Minecraft → Serwery Minecraft
do
Serwery Minecraft - Kopalnia → Jestem nowy
Napisano 27 July 2017 - 19:45
Musisz przekierować porty w routerze. Poszukaj poradników do swojego routera czy coś.
Ewentualnie jak ci się nie chce to można wydać troszkę pieniążków na hosting.
Napisano 04 August 2017 - 16:42
Polecam ci hosting Slotex.pl
TOP DOTACJE:
- Smrodek15 - 2
- brak
- brak
- brak
- brak
- brak
- brak
- brak
- brak
- brak
Napisano 14 August 2022 - 21:20
Witam, mam nowy serwer na craftBukkit 1.12. Ale jest ten problem, że nie moge podłączyć go pod wifi (przez to działa tylko na tm samym internecie). I tu jest pytanie. Czy jest inny sposób, by uczynić go w pełni publicznym?
nie wiem jak teraz ale kiesyś było coś takiego jak hamachi? próbowałeś?
PS 1.12 jest stara nie wiem po co grać na takiej jak w nowej są stalagmity pszczoły
Napisano 20 October 2022 - 09:06
nie wiem jak teraz ale kiesyś było coś takiego jak hamachi? próbowałeś?
PS 1.12 jest stara nie wiem po co grać na takiej jak w nowej są stalagmity pszczoły
mój drogi przyjacielu, 1.12 jest starą wersją, bo to temat z 2017 roku XDD