Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem z pierwszym wejsciem na serwer.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 cod4ever14

cod4ever14

    Nowy

  • Użytkownik
  • 2 postów
  • Bestthief

Napisano 12 styczeń 2017 - 11:21

Witam.

Mam taki problem, że gdy gracz pierwszy raz wejdzie na serwer może latać po całej mapie chociaż, że jest ustawiony gamemode na 0.

Szukalem problemu w server properties, różnych pluginach ale nic nie znalazłem. Macie jakieś propozycje?


Witam.

Mam taki problem, że gdy gracz pierwszy raz wejdzie na serwer może latać po całej mapie chociaż, że jest ustawiony gamemode na 0.

Szukalem problemu w server properties, różnych pluginach ale nic nie znalazłem. Gracze po wyjsciu z serwera nie mogą juz latac.  Macie jakieś propozycje?



CraftSite

#2 MichaelCS

MichaelCS

    Kiedyś "LEWONIER"

  • Użytkownik+
  • 466 postów
  • Lewonier#9274
  • MRLewonier

Napisano 12 styczeń 2017 - 14:27

Może ma fly? wpisz /fly NICK 


Rejestracja: 22 styczeń 2016

100 postów- DAWNO

200 postów- DAWNO

300 postów- KIEDYŚ

400 postów- DAWNO!

500 postów- PRAWIE!

600 postów- NIE 

700 postów- NIE

800 postów- NIE

 

Cześć i Witaj TUTAJ
      :)


#3 Nickowski

Nickowski

    Nowy

  • Użytkownik
  • 35 postów
  • Nickowski

Napisano 12 styczeń 2017 - 15:05

Zobacz może masz ustawione, że gdy gracz wejdzie na serwer ma gamemode 1. Linijka z gamemode. 


"W życiu nie warto iść na skróty. Najbardziej smakuje to co kosztowało nas najwięcej wysiłku."


#4 cod4ever14

cod4ever14

    Nowy

  • Użytkownik
  • 2 postów
  • Bestthief

Napisano 14 styczeń 2017 - 17:24

Może ma fly? wpisz /fly NICK 

Zrobilem multikonto, wbilem na serwer, zarejerstrowalem sie i okazalo sie ze mam fly na gamemode 0. Wiesz moze jak to wylaczyc zeby gracz nie mogl latac? Sprawdzalem permissionsEx w linijce gracz zadnego essentials.fly itp.



#5 MichaelCS

MichaelCS

    Kiedyś "LEWONIER"

  • Użytkownik+
  • 466 postów
  • Lewonier#9274
  • MRLewonier

Napisano 14 styczeń 2017 - 19:19

Zrobilem multikonto, wbilem na serwer, zarejerstrowalem sie i okazalo sie ze mam fly na gamemode 0. Wiesz moze jak to wylaczyc zeby gracz nie mogl latac? Sprawdzalem permissionsEx w linijce gracz zadnego essentials.fly itp. sssssss

U mnie jako zwykły gracz nie może wpisać .fly więc jeśli może to w plikach musisz się pobawić ja już się na tym nie znam ;D


Rejestracja: 22 styczeń 2016

100 postów- DAWNO

200 postów- DAWNO

300 postów- KIEDYŚ

400 postów- DAWNO!

500 postów- PRAWIE!

600 postów- NIE 

700 postów- NIE

800 postów- NIE

 

Cześć i Witaj TUTAJ
      :)





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych