Skocz do zawartości


Zdjęcie

Na serwerze nie działa @e


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jezior

Jezior

    Bywalec

  • Użytkownik+
  • 124 postów
  • KubSu

Napisano 15 wrzesień 2016 - 18:05

Witam, mam problem. na serwerze chciałem pobawić się Armor Stend'ami lecz gdy wpisuje na:
 
/kill @e[type=ArmorStand,r=2]
 
odpisuje mi:
 
Error: Player not found
 
Na singlu mi działa (nawet jak włączę LAN)

 

Wersja mc: 1.10.2
 
Jak to można naprawić?

 

Pluginy:


Tak


craftportal

Craftserve to największy i najlepszy polski hosting serwerów Minecraft, jest solidny i tani więc go polecam

#2 Cubixor

Cubixor

    Ciasteczkowy Potwór

  • Użytkownik+
  • 766 postów

Napisano 16 wrzesień 2016 - 06:25

To przez essentials. Ja kiedyś postawiłem niezniszczalny armor stand więc musiałem usunąć essentials następnien usunąć armor standa i ponownie wgrać essentials.
1fyIFXE.png

#3 gelo1238

gelo1238

    gelo1238

  • Użytkownik
  • 480 postów
  • gelo1238

Napisano 19 wrzesień 2016 - 16:10

Spróbuj zamiast ,,/kill" to ,,/bukkit:kill" lub ,,/minecraft:kill".



#4 Fagamer

Fagamer

    Nowy

  • Użytkownik
  • 1 postów
  • Fagamer

Napisano 21 sierpień 2022 - 17:50

Siemanko,tu Fagamer z Minecraft Mój serwer BoxPvpCraft.aternos.me miał problem jak zainstalowałem EssentialsX i był błąd Error:Player not found Mod Myślał że ktoś się nazwał np. @e i pisało Player not found ponieważ go nie było na serwerze ale jak wpisałem np.Kill @e to był właśnie ten błąd i wpisałem minecraft:kill @e i mi zaliczyło więc napewno działa na wszystkich wersjach.


Użytkownik Fagamer edytował ten post 21 sierpień 2022 - 17:50