Siema blaze mi sie z znikąd respią normalnie se gram znalazłem normalną fortece normalnie zniszczyłem spawnery blaze normalnie ide i normalnie nienormalnie się dalej respią, i to nie pojedyncze na 20 lat tylko jest ich 23413154904 tryliardów co robić czy to normalne w minecraft bo nwm czy mogą się respić bez spawnera xd

1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 17 January 2022 - 16:12
Napisano 19 February 2022 - 16:04
Siema blaze mi sie z znikąd respią normalnie se gram znalazłem normalną fortece normalnie zniszczyłem spawnery blaze normalnie ide i normalnie nienormalnie się dalej respią, i to nie pojedyncze na 20 lat tylko jest ich 23413154904 tryliardów co robić czy to normalne w minecraft bo nwm czy mogą się respić bez spawnera xd
Nie to nienormalne
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Blaze, help, szybiciej, tak, o co, ci chodzi
Minecraft →
Problemy i pytania →
Minecraft server not foundNapisany przez komim , 08 Aug 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Minecraft →
Inne →
Poszukiwany budowniczy na serwer Minecraft 1.12.2Napisany przez Klavdva , 26 Jan 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Minecraft →
Dyskusja o grze →
Survival →
czy w minecraft da się przenieść smoka z endu do netheruNapisany przez paluch432 , 12 Nov 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Minecraft →
Problemy i pytania →
Nick na premiumNapisany przez Diworr , 29 Nov 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Serwery Minecraft - Kopalnia →
Problemy →
Proszę o pomoc po odpaleniu serwer dostaje crash'aNapisany przez robertos16 , 22 Jan 2019 ![]() |
|
![]()
|