Gdybym dostawał złotówke za każde najlepsze izihace jakie widziałem na tym forum nie musiałbym pracować do końca życia.

[1.7-1.12][EasyHC][NP][300s] mlsv.pl - Najlepszy serwer EasyHc
Napisano 03 September 2018 - 20:07
Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
Piotr.
Napisano 03 September 2018 - 20:43
Dobrze, tylko pytanie. Po co to piszesz?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
Piotr.
Myślę że po to żebyś się pytał. Naprawdę to nie jest skomplikowana wypowiedź. Z łatwością można tu dostrzec ironię. Szkoda, że trzeba ci to tłumaczyć
Napisano 03 September 2018 - 20:50
Jesteś jednym z nielicznych administratorów serwerów EasyHC z którymi można porozmawiać. Sądzę, że tworząc serwer EasyHC, popełniłeś wielki błąd.
Jeśli jesteś ambitny i nie boisz się wyzwań ani dojrzalszych graczy, stwórz Survival z Frakcjami o pluginie Factions lub Kingdoms+ na wersji 1.12.2
Uwierz mi lub nie - graczy przybędzie.
Zawsze możesz zostawić to jak jest - stworzyłeś server z najgorszym trybem jaki powstał w historii Minecrafta, z najgorszym systemem walki, gdzie community to prawie same dzieci, a prezentacja mówi sama za siebie, że do jej stworzenia przeznaczyłeś zaledwie zero wysiłku.
Postaraj się i napraw swój błąd.
,,The war is getting over. The sun rises and shines the old glory of our game. Of our begging tears, dripping, forming the rivers, oceans of needs. Now, we stay here and looks in front of our old glory, who was us before and after."
Napisano 03 September 2018 - 21:13
Tak ogólnie to serwer jest na wersje 1.7 a to "1.12.2" to zasługa viaversion nie?
Napisano 04 September 2018 - 18:04
Tak ogólnie to serwer jest na wersje 1.7 a to "1.12.2" to zasługa viaversion nie?
Nie. Serwer jest na 1.12.2, a 1.7 jest zasługą ViaBackwards
Jesteś jednym z nielicznych administratorów serwerów EasyHC z którymi można porozmawiać. Sądzę, że tworząc serwer EasyHC, popełniłeś wielki błąd.
Jeśli jesteś ambitny i nie boisz się wyzwań ani dojrzalszych graczy, stwórz Survival z Frakcjami o pluginie Factions lub Kingdoms+ na wersji 1.12.2
Zawsze możesz zostawić to jak jest - stworzyłeś server z najgorszym trybem jaki powstał w historii Minecrafta, z najgorszym systemem walki, gdzie community to prawie same dzieci, a prezentacja mówi sama za siebie, że do jej stworzenia przeznaczyłeś zaledwie zero wysiłku.
Otwierałem taki serwer półtora roku temu, nikt nie przyszedł na otwarcie...
Miał Questy, factions, autorskie komendy itd.
Pozdrawiam,
Piotr - mlsv.pl
Użytkownik mlsv.pl edytował ten post 04 September 2018 - 19:26
Napisano 04 September 2018 - 18:28
Nie. Serwer jest na 1.12.2, a 1.7 jest zasługą ViaBackwards
A to nie tak, że kompatybilność wsteczna uniemożliwia używanie elementów z nowszych wersji?
Napisano 04 September 2018 - 18:36
A to nie tak, że kompatybilność wsteczna uniemożliwia używanie elementów z nowszych wersji?
Nie, bloki z 1.12.2 działają dla graczy z 1.12.2, dla osób na niższych wersjach zostają zastąpione na najbliższy odpowiadający im blok.
Pozdrawiam, Piotr.
Nawet komentowałeś tamten projekt (https://craftportal....ty/?hl=mlserver)
Napisano 04 September 2018 - 22:04
Nie, bloki z 1.12.2 działają dla graczy z 1.12.2, dla osób na niższych wersjach zostają zastąpione na najbliższy odpowiadający im blok.
Pozdrawiam, Piotr.
Nawet komentowałeś tamten projekt (https://craftportal....ty/?hl=mlserver)
Czekaj... A slot na tarczę to jak oni mają mieć, bo pluginami nie da się zwiększać ilości slotów w ekwipunku (no bez obchodzenia różnych limitacji na dziwne sposoby).
Tak samo jak nie da się wyświetlać niestandardowych elementów w GUI gracza (wymagane do renderowania offhanda).
Poza tym, nikt normalny nie gra już poniżej 1.12(.2) gdy w grę nie wchodzą mody.
Mapa Adventure mojego autorstwa - "Mroczna klątwa" v2.1 (Na wersję MC 1.13.2)
Questy, NPC, niestandardowe przedmioty, bossy, amulety, modele 3D, mana i wiele więcej! BEZ MODÓW!
Siege Settlements - coś lepszego niż typowy RTS - https://www.reddit.c...egeSettlements/
Napisano 04 September 2018 - 22:17
Napisano 05 September 2018 - 16:38
nadal nic ciekawego
to samo co inne serwery
Mam nadzieję, że pomogłem, a jak tak to, j**ie mnie to czy zostawisz diaxa czy nie
Napisano 05 September 2018 - 18:20
nadal nic ciekawego
to samo co inne serwery
Tak szczerze, to trudno mi się nie zgodzić
Po prostu otwieramy "kolejne easyhc", kto będzie chciał ten przyjdzie, nic na siłę!
Pozdrawiam,
Piotr - mlsv.pl
Jeśli ktoś przyjdzie, to może się rozwiniemy (nowe serwery, lobby itd.), jeśli nie to będzie kolejny nie udany serwer w mojej historii (chyba już 8-9 (od 2014)) i zapewne za jakieś 3-4 miesiące znów spróbujemy.
Nudzi mnie już odpowiadanie na kolejne posty typu "następne EasyHc" , więc jeśli nie macie żadnych bardziej kreatywnych uwag lub coś w ten deseń, to nie piszcie nic, po prostu ominicie ten temat, naprawdę nic Wam się nie stanie, a może będziecie mieli więcej czasu, na normalne życie i jakieś bardziej ciekawe rzeczy... np. Naukę lub wyjście że znajomymi!
Pozdrawiam,
Piotr
Użytkownik Katniss edytował ten post 06 September 2018 - 05:08
double post
Napisano 06 September 2018 - 10:09
>hurr durr niekreatywne uwagi
Napisano 06 September 2018 - 20:00
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru,
Piotr - mlsv.pl
Zapraszam na jutrzejsze otwarcie!
Napisano 06 September 2018 - 20:37
Witam, chciałbym ogłosić, że przestaje patrzeć na to co tutaj się dzieje, dziękuję osobą, które były w stanie wykrzesać z siebie jakieś kreatywne uwagi i propozycje.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru,
Piotr - mlsv.pl
Zapraszam na jutrzejsze otwarcie!
Należy się spodziewać tłumów. No ale po co się słuchać opinii kilkunastu osób. I tak miałes wszelkie uwagi w du**e więc nie wiem po co za nie dziękujesz.
Napisano 07 September 2018 - 14:20
Należy się spodziewać tłumów. No ale po co się słuchać opinii kilkunastu osób. I tak miałes wszelkie uwagi w du**e więc nie wiem po co za nie dziękujesz.
Dziękuje za opinie!
Pozdrawiam,
Piotr
Napisano 07 September 2018 - 15:31
Dziękuje za opinie!
Pozdrawiam,
Piotr
Możesz łaskawie przestać być fałszywy? Z góry dziękuję
- Katniss lubi to
Napisano 07 September 2018 - 18:10
Możesz łaskawie przestać być fałszywy? Z góry dziękuję
Nie. lol
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Piotr - mlsv.pl
Użytkownik mlsv.pl edytował ten post 07 September 2018 - 18:11
Napisano 07 September 2018 - 19:48
No, wszedłem na to coś i powiem, że się zaskoczyłem... Tylko w drugą stronę niż się spodziewałem.
Z administracją idzie pogadać, nie są to te typowe dzieci z izihace <14 lat.
No ale to wszystko nie zmienia faktu, że jest to izihace.
Generalnie serwer sprawia wrażenie dobrze zrobionego, ale jest kilka ale.
1. Gracz ma bypass do mute'a.
2. WDL, a szkoda, bo mapa jest ładna (choć nie na tyle, żeby powodować opad szczęki) i ponoć autorska. Tyle mi powiedzieli, sprawdzać mi się nie chce.
- Egzequtor i Somka lubią to
Mapa Adventure mojego autorstwa - "Mroczna klątwa" v2.1 (Na wersję MC 1.13.2)
Questy, NPC, niestandardowe przedmioty, bossy, amulety, modele 3D, mana i wiele więcej! BEZ MODÓW!
Siege Settlements - coś lepszego niż typowy RTS - https://www.reddit.c...egeSettlements/
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: NoPremium, Frakcje, PvP, 1.8, 1.7-1.8, 1.7.9, Premium, 1.7.2
Minecraft →
Serwery Minecraft →
[1.7.X-1.8.X][NP][MegaDrop] XCraftNapisany przez Oliwier2154 , 26 Aug 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
NoPremium
Minecraft →
Serwery Minecraft →
[SV][SB][FC] - Sapphire NetworkNapisany przez Carbon_ , 26 Jul 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
NoPremium
Minecraft →
Serwery Minecraft →
[1.19][ANARCHIA] Saint Anarchy z NOKAUTEMNapisany przez Bluzman , 21 Jul 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Minecraft →
Serwery Minecraft →
PoolCraft.pl [1.18.2-1.19] [NP] Survival z Ekonomią, BattlePassNapisany przez HustlerRaper , 17 Jul 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Download →
Paczki zasobów →
TxT do Pvp 1.18.XNapisany przez Marcus4220 , 05 Jul 2022 ![]() |
|
![]()
|