Nie widziałeś, bo to w update dopiero będzie.

[Roguelike] [1.12.2] Deep in Dungeon
Napisano 13 lipiec 2018 - 18:33
Czekam z niecierpliwością.
Moja mapa PvP-minigame - Wojny Mobów 2
Dwadzieścia cztery zróżnicowane klasy, pięć trybów gry, osiem aren, bogata customizacja. Zapraszam!
Napisano 23 lipiec 2018 - 11:17
Fallen Palladin Blessing - da się ten przedmiot zdobyć jako nieumarły czarodziej? I czy da się go zdobyć w katakumbach?
Dwadzieścia cztery zróżnicowane klasy, pięć trybów gry, osiem aren, bogata customizacja. Zapraszam!
Napisano 30 lipiec 2018 - 19:12
Kilka propozycji,do rozważenia przy następnej wersji lub części:
- Darkest Dungeon wprowadziło w aktualizacji Karmazynowy Dwór. Ciekawym dodatkiem do mapy byłby challenge, w którym piętra są predefiniowane i sporo większe.
- Seenerl: na 3 zebrane itemy na pierwszym piętrze trafiły mi się 2 hp upy oraz zwiekszenie dropu serc. Bardzo zabawne. Skoro zbroha paladyna jest zablokowana (doskonale wiem czemu) to z innymi itemami tez trzeba cos zrobic. Poblokowac lub dodac synergie, np. Zamiast dawania serc item moglby dawac monety.
Napisano 30 lipiec 2018 - 19:48
Jak tam, update w drodze czy porzucasz projekt?
Tak
- Darkest Dungeon wprowadziło w aktualizacji Karmazynowy Dwór. Ciekawym dodatkiem do mapy byłby challenge, w którym piętra są predefiniowane i sporo większe.
Czy ty naprawde myślisz, że mi się chce? Pozatym, niezbyt by pasowało.
- Seenerl: na 3 zebrane itemy na pierwszym piętrze trafiły mi się 2 hp upy oraz zwiekszenie dropu serc. Bardzo zabawne. Skoro zbroha paladyna jest zablokowana (doskonale wiem czemu) to z innymi itemami tez trzeba cos zrobic. Poblokowac lub dodac synergie, np. Zamiast dawania serc item moglby dawac monety.
The Lost też może zbierać HP upy i jakoś nikt nie płacze. Pozatym, gdyby mógł dostać tylko itemy które na nim działają byłby zbyt op.
Napisano 14 wrzesień 2018 - 14:35
TODAY WE HAVE A LOOK AT 5 DEEP IN DUNGEONS YOUTUBERS WHO SWORN
Napisano 17 październik 2018 - 17:52
The Void, pamietamy.
Ekspertem nie jestem, ale chyba pierwszy udokumentowany przypadek przejścia mapy na 100%
Napisano 03 marzec 2019 - 11:46
Siema, zrobiłem ten update. Nowe piętro, nowy bossowie, nowe itemy, zapraszam do odkrycia tego samemu.
Napisano 03 marzec 2019 - 11:50
To fajnie, pobieranko
"Moja pasja to... moje życie to, to tworzywo co wnika w tętnice, tym oddycham i stawiam krzyżyki wróżbitom co wczesne wróżyli mi znicze"
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: roguelike, 1.11.2, deep in dungeon, mapa, wysoki poziom trudności, perma death
Serwery Minecraft - Kopalnia →
Stanowiska →
Poszukuję →
Szukam osób do dubbingu w mapce przygodowej!Napisany przez AVents , 28 sie 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Inne →
Archiwum →
Kosz →
Szukam osoby która zrobi mapę w minecraft!Napisany przez AVents , 18 kwi 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
budowniczy
Serwery Minecraft - Kopalnia →
Stanowiska →
Poszukuję →
Poszukuje budowniczego.Napisany przez Europegaz11 , 01 kwi 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Szukam
Download →
Mapy →
Szukam →
Mapa UndertaleNapisany przez UndertaleLepsze , 22 paź 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Katniss
Download →
Mapy →
Ankieta
[1.12.2+][Bedwars] - Mapa 'Tajemniczy Las' (remastered)Napisany przez Katniss , 17 sie 2018 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych